Vikend druženje – Nazaj k sebi

 In Coaching

Ponovno nam je “dovoljeno” druženje. Ste komaj čakali, da se to zgodi, sedaj pa se ne morete odločiti, kaj bi naredili (najprej)? Misel, da bi šli na dopust, vam ni blizu, saj ste že v “starih dobrih časih” ugotovili, da pridete z dopusta bolj utrujeni in nezadovoljni, kot ste bili pred tem. Se sprašujete, kaj se dogaja z vami? Zavedate se, da vaše razpoloženje vpliva na vas osebno, vašo družino in delo. Imate občutek, da se to dogaja samo vam? Zagotavljamo vam, da niste sami, da se vedno več ljudi počuti tako kot vi.

Da odkrijemo razloge za takšna občutenja, vas vabimo, da naredite najpomembnejši prvi korak in se nam pridružite na delavnici, ki smo jo preprosto poimenovali »Nazaj v sebe«. Z različnimi tehnikami, orodji in metodami vam bomo Natalie, Danaja in Dubravka pomagale, da iz »životarjenja« prestopite v življenje.

Kaj so povedali udeleženke/udeleženci naših delavnic?

Na dogodku mi je bilo všeč/izpostavil(a) bi:

 • predavateljice in vzdušje, ki smo ga skupaj ustvarili
 • res veliko deljenega znanja, oseben pristop, kljub delu v delavnici; dobila sem namreč določene vpoglede v svoje delovanje, ki lahko bistveno spremenijo moje delovanje
 • Praktičnost, oseben pristop predavateljic, časovni intervali za domače delo in povezovanje z ostalimi udeleženci/kami.
 • dobra vsebina in program, način predstavitev, sproščeno vzdušje, dobra energija in srčne predavateljice, prijetno in varno okolje, v katerem smo se udeleženke sprostile in lahko govorile tudi o skritih temah in vprašanjih
 • Bogata in uporabna vsebina, odprtost, srčnost predavateljic
 • Odlično uigrane izvajalke, krasen nabor orodij in tehnik, nežno vodenje do cilja srečanj oz. modulov.
 • Zelo prijetno vzdušje, ki so ga vzpostavile predavateljice s super kombinacijo teorije in lastne izkušnje, možnostjo individualnega dela in skupinske dinamike. Tudi naloge so bile super izbrane.
 • Vsa predana vsebina in veliko interaktivnega dela na delavnici in naloge za domov
 • Medsebojno sodelovanje vseh treh predavateljic in takojšnja odzivnost na dogajanja pri posameznih udeležencih. Konkretno delo, ni bilo nekih dolgočasnih predavanj.

Predavateljice

mag. Natalie Cvikl Postružnik

je podjetnica, mentorica, certificirana coachinja in vodja družbeno odgovornih projektov, ki je uspela združiti in uskladiti svoje delo z življenjsko vizijo. Verjame, da smo ljudje bitja šestih ravni in da je recept za uspeh naša lastna kombinacija fizičnega zdravja, čustvene sreče, energije, miselne osredotočenosti, zavedanja svojega poslanstva na duhovni ravni in udejanjanja vsega tega v družbi.

Njena več kot 25-letna kariera jo je vodila od visokih menedžerskih pozicij v korporativnem svetu in v javni upravi, pa tudi v NVO. Sedaj kot certificirana coachinja za vrhnji menedžment (Academy of Executive Coaching, UK) in NLP praktik z nevrolingvistiko (ZDA) ter certificirana coachinja ob podpori konjev (Pferdegestütztes Coaching, Nemčija) udejanja svoje poslanstvo na položaju prokuristke v podjetju Insights d.o.o. ter urednice portala Navdihni.me.

Dubravka Rebernak

je po svoji izobrazbi organizatorka kulturnega življenja. Svoje prve delovne izkušnje si je pridobila v finančni službi velikega slovenskega podjetja. Njena želja po drugačnem delu jo je vodila v psihosocialno službo, kjer je aktivno pridobivala znanja o ljudeh. Svoje sodelovanje je kmalu razširila na področje izvajanja delavnic širom Slovenije. Ob tem je delovala v okviru mednarodnega podjetja na področju korporativnega in kriznega komuniciranja. Prav delovanje v mednarodnem koncernu, ki vključuje tudi različne kulture, ji je doprineslo k širjenju znanja s področja komuniciranja z ljudmi. Svojo željo po deljenju pridobljenega znanja in veščin je nadaljevala z vodenjem delavnic, ki so se jih udeleževali zaposleni različnih profilov in nivojev, kot tudi vodstveni delavci. Odlikujejo jo bogate delovne izkušnje, spoštovanje sočloveka ter njegovih potreb ter fleksibilen pristop k iskanju rešitev.

Danaja Postružnik

zaključuje študij psihoterapije na Siegmund Freud Universität Dunaj. Že pet let aktivno sodeluje pri različnih projektih v okviru Zavoda Izida Vita, Združenja Manager, IRDO, Rdeči križ in podjetja Insights d.o.o. ter mednarodno v okviru Rotary International. Svojo poslovno pot želi posvetiti udejanjanju potencialov, zato redno sodeluje pri delavnicah, usposabljanjih, kariernem usmerjanju in coachingih z ljudmi v različnih organizacijah. Zaveda se pomena iskanja in udejanjanja lastnih potencialov posameznikov in organizacij ter širjenja navdiha.

Vaša investicija

za 3 dneve – 1 vikend

za 3 vrhunske coachinje in predavateljice

za 20 ur druženja

znaša vaša investicija samo

3×121 eur, skupaj 363 EUR

(hrana in nočitev vključena; pijača in DDV nista vključena. V primeru plačila fizične osebe je to končni znesek.)

Omejitev števila udeležencev/udeleženk: 9

Držimo se predpisov NIJZ – pred pričetkom vas obvestimo o vsem, kar bo potrebno, da zagotovimo vašo in našo varnost.

Način plačila

 • 50 % ob prijavi in 50 % najkasneje dva dni pred začetkom vikend druženja
 • 100 % ob prijavi

Izberite svoj vikend za druženje!

V idiličnem pohorskem vzdušju, v moderno opremljenih apartmajih Storžek, se bomo družili, spoznavali in odkrivali nove možnosti ter se sproščali v savni ter sprehodih v naravi.

 • 28. 5. – 30. 5. 2021  (prijave sprejemamo do 21.5.)
 • 4. 6. – 6. 6. 2021 (prijave sprejemamo do 28. 5.)

(svojo izbiro označite v prijavnem obrazcu)

Pri tem bomo – ob svojih izkušnjah – uporabile orodja, tehnike in metode, kot so:

Izpostavljamo nekaj prednosti programa

 • vikend druženje, v katerem ustvarimo krog zaupanja in si dovolimo začutiti svoje lastne priložnosti, izzive in občutja
 • vsako srečanje vodijo kar tri mednarodne coachinje, motivatorke, predavateljice z nekaj desetletnimi izkušnjami
 • srečanja bomo po želji podprle s coaching psi
 • aktivno, interaktivno in usmerjeno v prakso
 • delovni listi z vajami, napotki, usmeritvami – za takojšnjo implementacijo v vaše življenje!

Čas, ki ga živimo, je korenito posegel v naš vsakdan. Zdaj je na nas, da se od-ločimo in preobrnemo tok dogajanja v lastno dobro in v dobro ljudi, ki so okrog nas (princip ubuntu – jaz sem, ker si ti). Kaj je tisto, na kar želimo biti pozorni in čemur želimo dati poudarek? Kako pomagamo sebi in ljudem, ki so nam blizu? Kako ugotovimo, kaj si resnično želimo?

Katera orodja, katere tehnike in metode nam lahko pomagajo odkriti naše poslanstvo? Kako jih izberemo, kako jih uporabljamo in kako spremljamo napredek pri udejanjanju svojega poslanstva, svojih ciljev? Kako torej s pravilno uporabo izbranih orodij pridemo do pravih poslovnih in osebnih odločitev ter si tako obogatimo naš vsakdan?

To je le nekaj od vprašanj, ki si jih bomo zastavili in na katera bomo poiskali ustrezne odgovore.

Nekaj foto utrinkov in misli

Vikend druženje – Nazaj k sebi

Prvi dan – Cilji, odločitve ali poslanstvo?

Sem metulj, premišljevalec ali angel varuh? Poglejmo metodo “The company culture cook book”. Dotaknimo se metod GROW, SMART, kolo življenja in jih povežimo z našimi vrednotami. Kaj nam sporočajo naša čustva, ko se dotaknemo ciljev in odločitev? Na kakšen način sprejemamo odločitve in kako jih spremljamo? Kje je v tem naše poslanstvo? Kako vse to vpliva na naše življenje in naše odločitve?

Izkustvena delavnica pod vodstvom treh izkušenih coachinj, mentoric in voditeljic.

Kombinirali bomo prek 30 različnih orodij – odvisno od dinamike in potreb udeleženk ter udeležencev.

Drugi dan – VAKog in jaz

Kako mi VAKog pomaga pri mojem delu, poslovni in osebni rasti? Kje je v tem temperament? Kako deluje metoda o(d)puščanja in vpeljevanja novih navad? Kako narišem svojo zgodbo in kam umestim njene najpomembnejše elemente?

Kakšno vlogo igrajo pri tem moji družinski člani in moji sodelavci/sodelavke? Kako naj komuniciram z njimi, da bom razumljen/a in podprt/a pri svojih odločitvah?

Nadaljevali bomo vsebine na osnovi spoznanj prvega dne, jih razčlenili in nadgradili. Zato se lahko vsebina spremeni, saj jo bomo prilagajali odzivom, potrebam in pričakovanjem skupine.

Zadnji dan – Sam sebi najboljši coach

Počasi bomo prispeli do določenih ugotovitev in uvideli, katere spremembe so pred nami. Spoznali bomo, kdo so osebe, ki nas lahko pri naših prizadevanjih podprejo in katere zavirajo ali celo ustavijo. Naučili se bomo uporabljati orodja tudi po koncu izkustvenega vikenda. Preverili bomo, če smo uskladili svoje cilje in poslanstva s temi, ki so nam najbližje. Ob tem pa bomo izkoreninili še gremline, se naučili umiriti, ko je to potrebno, uporabiti jezo, ko je to koristno, in prositi za pomoč, še preden postane nujno. Tudi tukaj bomo kombinirali različna orodja in vas na osnovi vaših povratnih informacij vodili do našega končnega cilja: usposobiti vas za uporabo tistih orodij, metod in tehnik, ki vam bodo pomagale doseči vaše cilje na izbrani poti.

Prijava

izberite ustrezen način. Če je plačnik pravna oseba, se k znesku prijavnine prišteje še DDV; če je plačnik fizična oseba, je znesek končen.
Komentarji
pingbacks / trackbacks
Pišite, vprašajte nas

Le hrabro, za več o nas in kako ter kaj to pomeni za vas, izveste kmalu.

Ni berljivo? Spremenite tekst. captcha txt
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
Vprašajte nas, napišimo skupne zgodbe.

close-link
POPUST za zgodnje prijave kar 280€
Obrazec za prijavo in informacije
POŠLJI
Pravno obvestilo, odjave in kako varujemo vaše podatke preberite tukaj
close-link
Zahtevajte več inf. in nam pišite*
Želim izvedeti več!